Selecteer een pagina

Over mij..

Mijn naam is Yvon Stienen en sinds mijn kinderen wat groter werden kreeg ik steeds meer tijd voor mezelf. En tijd voor mij betekent mijn ambities volgen en mijn eigen onderneming starten!
Een eigen bedrijf waarin ik mezelf kan blijven uitdagen en ontwikkelen, waar ik persoonlijk kan groeien, waar ik voldoening vind én waarin ik de vrijheid heb er te kunnen zijn voor mijn gezin.

Energie krijg ik van sales, als autoverkoopster heb ik altijd in de showroom gestaan. Ik hou van het spel, de onderhandeling en het contact. Verbinden, contact maken en relaties opbouwen is dan ook erg belangrijk voor mij. Ik ben hoog sensitief en heb een sterk empathisch vermogen, waardoor ik goed in kan voelen wat iemand nodig heeft. 

Regelen, organiseren en structureren zit in mijn DNA. Ik ben goed in pragmatisch denken en orde creëren, ik kan overzicht bewaren en het uiteen zetten voor je. Vanuit een helicopterview kijk en denk ik verder. Ik ben goed in onderhandelen en als ik dingen voor je moet regelen, zal ik er uit halen wat er in zit. Keuzes maak ik intuïtief en rationeel zet ik mijn strategie uit.

Ik denk met je mee en ben een sparringpartner op het gebied van sales en marketing. Jouw doelen/targets behaal ik graag en ik ben enorm gedreven om samen naar die eindstreep te gaan en daarin de norm steeds een beetje hoger te leggen. Ik kan jouw ideeën uitwerken en ze samen constructief neerzetten. Kijken hoe dat we dat plan uit kunnen bouwen naar wat goed is voor jouw bedrijf.

Ik zorg ervoor dat zaken ordelijk en concreet zijn in jouw bedrijf, zodat jij de rode lijnen weer ziet en ik de details oppak. Daarin neem ik actief taken uit handen, zodat jij tijd hebt om te kunnen bouwen aan jouw bedrijf. Want ik word blij van regelmomenten, als dingen op orde zijn, als iets klopt en afgevinkt is.

Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe!

Mijn belangrijkste kernwaarden zijn:
Gedreven * Groei * Kracht * Leergierig * Oprechtheid

Maar nu ben ik héél benieuwd!

Yvon Stienen
Keizerstraat 40
5711 TX Someren

✉︎  contact@yvonstienen.nl
☏  +31(0)6 14901111

KvK: 71677038
BTW: NL001847245B86

Designed by Yvon Stienen | 2018